Sætren AS er en veletablert og solid bedrift som fortsatt søker utvikling. Vi har 90 års erfaring og har ledende kompetanse innen automasjon og tradisjonell installasjon. Vi har 30 dyktige medarbeidere og omsetter for rundt 40 mill.


Administrasjonssjef

Vi søker en leder som skal jobbe tett med daglig leder og ledergruppen på administrative områder.

Vil du være med å videreutvikle Sætren AS?
Du vil få overordnet ansvar for markedsføring og rekruttering, personal og HMS, internkontrollsystem og rutiner, kontinuerlig forbedring samt koordinering av utviklings- og innovasjonsprosjekter. Bistand i det strategiske arbeidet, både i utarbeidelse og implementering.

Du må være strategisk sterk og samtidig evne operativ oppfølging og gjennomføring. Stillingen har som formål å sørge for at vi har sømløs logistikk på alle felt, effektive administrative rutiner og god personalpolitikk.

Kvalifikasjoner
Minimum 3-årig høyskoleutdanning innenfor relevante fag – administrasjon, og ledelse, markedsføring, o.l. Eller tilsvarende erfaring.

Arbeidserfaring/kompetanse
Det er en fordel at du har erfaring innen administrative fag. Vi søker IT kunnskap, prosessforståelse og erfaring innen HR. Gode norsk og engelsk formuleringsevner, både muntlig og skriftlig.

Ønskede egenskaper
Vi søker deg som har en kombinasjon av driv, kontroll og kreativitet, og er både detaljorientert og har evne til å se overordnede perspektiv. Vi ser etter en som kan tenke strategisk og klarer å favne bredden av virksomheten.

Du liker tempo og kan prioritere. Er operativ og serviceinnstilt.

Du er tålmodig og kan holde trykket oppe. Du har driv og evne til å ta initiativ til kontinuerlig forbedring, og du har gjennomføringsevne til å nå satte mål. Du setter deg raskt inn i nye systemer og oppgaver innenfor dine områder, og holder deg faglig oppdatert.

Du er selvgående og ser løsninger, samtidig som du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Stillingen rapporterer direkte til daglig leder.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et godt og hektisk arbeidsmiljø.


For spørsmål til stillingen, vennligst kontakt styreleder Rune Sætren, 906 76 896, rs@nordvestvinduet.no.

Søknadsfrist: 10.januar 2021