I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter elektrikere/teknikere/ingeniører. Sætren AS har ca 30 dyktige medarbeidere og en omsetning på ca. 40 mill. Hos oss vil du få spennende og varierte arbeidsoppgaver både i privat- og bedriftsmarkedet. Foruten gode lønns og arbeidsvilkår og et godt arbeidsmiljø, har vi bl.a. egen stor firmahytte som disponeres av våre ansatte og deres familie.

Arbeidsoppgaver og ansvar:

Som ansatt i Sætren AS arbeider du selvstendig i mange ulike typer oppdrag. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Som person er du proaktiv, positiv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder, kollegaer og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Det er et krav til søkere at de bor i regionen, eller er villige til å flytte hit (ikke rotasjonsarbeid).

Tekniker/IKE kontrollør

  • Relevant fagbrev/sertifisering (vi kan ev være behjelpelig med sertifisering)
  • Førerkort
  • Beherske norsk skriftlig/muntlig

Vi står overfor store oppgaver og stadig økt ordremengde i forbindelse med kontroll av elektriske anlegg, da også med vekt på termografiske inspeksjoner.

Stillingens hovedarbeidsområde vil bli:

  • Saksbehandling og tekniker/ingeniør oppgaver
  • Oppfølging av våre egne og våre kunders internkontrollsystem
  • Utføring av EL-kontroll.

Skriftlig søknad sendes til:

kjell.gunnar@saetren.no

Spørsmål eller andre henvendelser kan rettes til:

Daglig leder Kjell Gunnar Tennebø mob: 91331233 eller prosjektleder Einar Rune Sætren mob: 91731133